Економіка

З початку року у Житомирській області за фінансові порушення покарали понад 150 посадовців

20 December 2016, 13:26

Фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області протягом січня – листопада 2016 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 22,3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 55 управлінських рішень. За матеріалами контрольних заходів та за результатами участі фахівців управління у перевірках, які проводили правоохоронні органи, розпочато 22 досудові розслідування та вручено 3 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За вчинені фінансові порушення 156 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 40 – до дисциплінарної та матеріальної, із посад звільнено 5 осіб. До Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 4,5 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, посадові особи житомирського центру профтехосвіти зайво виплатили стипендії учням майже на 24 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі