Події

Житомирська поліція розслідує ДТП за участі військового, який на Ford в’їхав у маршрутку з людьми

6 January 2017, 10:20

У Житомирі поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі військовослужбовця, яка сталася ввечері 4 січня.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«ДТП мала місце близько 20.30 4 січня по вул. Київське шосе в обласному центрі. Автомобіль Ford в’їхав у маршрутку, пасажир якої отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Mondeo, 48-річний військовий, рухаючись по вул. Київське шосе у напрямку виїзду з міста, скоїв зіткнення з маршрутним таксі «Рута» під керуванням 59-річного житомирянина. У салоні маршрутки знаходилися 12 пасажирів. Внаслідок пригоди один з них, 32-річний житель Житомирського району, отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований», - інформує поліція.

Водій Ford відмовився від освідування щодо вживання алкоголю. Актом медичного огляду у нього зафіксовано ознаки стану сп’яніння.

Усі обставини та причини ДТП встановлюються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування здійснюється Житомирським відділом поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня на Бердичівському мосту в Житомирі Volkswagen вилетів на зустрічну смугу і врізався в «Жигулі». За кермом Volkswagen був нетверезий чоловік у військовій формі, який відмовився від освідування на драгері, але здав кров.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі