Події

Через необережне паління у Житомирській області загинув чоловік

6 January 2017, 10:40

У приватному цегляному житловому будинку в селі Березова Гать Пулинського району 5 січня сталася пожежа, внаслідок якої загинув чоловік. Попередньо, причиною нещасного випадку могла стати необережність під час куріння.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області

«5 січня о 12:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Березова Гать Пулинського району. Зателефонували сусіди, які побачили дим, що виходив з будівлі. За вказаною адресою виїхало чергове відділення бійців 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік. Вони встановили, що в одній із житлових кімнат горіли речі домашнього вжитку. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили на підлозі тіло 48-річного власника будинку без ознак життя. Рятувальники локалізували пожежу о 12:45 та о 14:50 – ліквідували. Вогнем знищено кімнату площею 16 м2 і 6 м2 перекриття будинку. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. За словами сусідів, загиблий проживав сам, не працював та часто зловживав спиртними напоями», – йдеться у повідомленні.

Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, у приватному цегляному житловому будинку в селі Селянщина Черняхівського району Житомирської області на пожежі загинули мати і син.

Фото прес-служби ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі