Події

Лобове зіткнення в Житомирській області: п’ятеро потерпілих, в тому числі діти

9 January 2017, 14:43

 У Хорошівському районі Житомирської області внаслідок лобового зіткнення автомобілів постраждало 5 осіб.

Про це 9 січня повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 8 січня близько 13.30 на автодорозі Виступовичі-Житомир, поблизу села Фасова. Унаслідок зіткнення автомобілів Hyundai Tucson та ВАЗ-21015 травми отримали водій та четверо пасажирів ВАЗу, серед яких двоє дітей», - інформує поліція.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Хорошівського відділення поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai, 32-річний житомирянин, рухаючись у напрямку м. Житомира, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості, унаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення із автомобілем ВАЗ під керуванням 39-річного жителя смт Іршанськ Житомирської області, - зазначають на сайті ГУНП.

Унаслідок ДТП травми отримали водій ВАЗу та його пасажири: 31-річна жителька Іршанська, її 9-річна донька, 64-річна жителька с. Фасова та 11-річний хлопчик, житель цього ж села. Усі вони були госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні.

Триває з’ясування причин та обставин ДТП у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 8 січня на трасі Житомир-Коростень сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Після зіткнення Peugeot і Lanos на трасі Київ-Чоп у Житомирській області госпіталізували двох дітей. Через негоду Житомирська область потрапила в перелік найбільш критичних за рівнем аварійності областей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі