Влада

Влада шукає підрядників для утеплення трьох житомирських шкіл

25 January 2017, 11:04

Влада Житомира запрошує підприємців для участі у тендері з постачання робіт та матеріалів для термосанації трьох загальноосвітніх закладів.

Оголошення про тендер опубліковане на сайті міської ради.

«Управління капітального будівництва Житомирської міської ради, надалі – «Замовник», має намір використати частину коштів гранту, кредиту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), гранту E5P та міського бюджету, на закупівлю робіт та матеріалів на для термосанації 5 будівель бюджетної сфери (теплоізоляція стін, даху, фундаменту, заміна вікон та вхідних дверей на енергоефективні) в місті Житомир за інвестиційною програмою НЕФКО «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери м. Житомира»

Серед об’єктів, на яких будуть проводитись роботи: дві будівлі міської гуманітарної гімназії №23 ім. М.Й.Очерета; дві будівлі загальноосвітньої школи №15 та будівля спеціалізованої загальноосвітньої школи №12.

№п/п

Назва Будівельного майданчику

1

Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) будівлі міської гуманітарної гімназії №23 ім. М.Й.Очерета за адресою: м. Житомир, вул. Б.Лятошинського, 14 Нова будівля)

2

Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) будівлі міської гуманітарної гімназії №23 ім. М.Й.Очерета за адресою: м. Житомир, вул. Б.Лятошинського, 14 (Стара будівля)

3

Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) будівлі загальноосвітньої школи №15 за адресою: м. Житомир, вул. Максютова, 203 (Початкова школа)

4

Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) будівлі загальноосвітньої школи №15 за адресою: м. Житомир, вул. Максютова, 261 (Головна будівля)

5

Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) будівлі спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 за адресою: м. Житомир, Старий Бульвар, 4

«Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для підписання контракту, що частково фінансуватиметься  коштами гранту, кредиту та міського бюджету. Всі тендерні пропозиції повинні надаватися разом з тендерною гарантією у розмірі 3% ціни пропозиції конкурсних торгів», - йдеться в оголошенні.

Конкурсні заявки приймаються до 12:00 год. 27 лютого 2017 року.

Нагадаємо, в інтерв’ю Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що по проектам НЕФКО наприкінці минулого року міська рада за 47 тис грн найняла компанію, яка перевірила всі об'єкти і дала висновок по роботі підрядників: де які матеріали використовувалися і де які недоліки є.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2015 року Сергій Сухомлин розповідав, що в Житомирі реалізується проект в рамках роботи зі шведським фондом НЕФКО і грантовим фондом Е5Р, який дає грантову допомогу по соціальним об'єктам: в планах – утеплення 22 об'єктів, серед яких школи №12 та №15 і гімназія №23.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі