Влада

Голова Житомирської ОДА поїхав в Олевськ представляти нового керівника району, люди підготували звернення

25 January 2017, 11:28

25 січня в Олевську голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич представив нового керівника району – голову РДА Дмитра Лазаренка.

На представленні також присутні народний депутат від Коростенського округу Володимир Арешонков та голова обласної ради Володимир Ширма.

«Під час представлення голови райдержадміністрації, користуючись присутністю керівництва області та народного депутата Арешонкова місцеві жителі передали колективне звернення до влади. У ньому люди просять навести порядок з видобутком бурштину та визнати Олевський район – районом з підвищеною криміногенною обстановкою. В іншому випадку люди готові перекривати міжнародні траси», - повідомляє з Олевська журналіст Житомир.info.

Крім того, в Олевському районі завтра, 26 січня, збираються представляти нового начальника поліції. Люди просять спершу порадитися з ними.

Детальніше дивіться у сюжеті 

Нагадаємо, 23 січня президент Петро Порошенко підписав розпорядження про призначення з 24 січня Дмитра Лазаренка головою Олевської РДА «зі строком випробування один місяць».

Як повідомляв Житомир.info, через стрілянину в Олевську, яка сталася в ніч з 15 на 16 січня, загинули двоє чоловіків: через кілька годин після збройної сутички помер житель Київської області, а 23 січня в Олевській лікарні помер житель Львівської області. Визначено більше 30 осіб, які брали участь у цьому конфлікті з двох сторін, п’ятьом оголошено підозру. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 працівників місцевої поліції, начальника відділення поліції та керівника одного з його підрозділів звільнили зі служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі