Влада

В Олевську начальник ГУНП в Житомирській області представив нового керівника місцевої поліції

26 January 2017, 18:23

Перебуваючи з робочою поїздкою в Олевському районі, начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко 26 січня представив виконувача обов’язків начальника Олевського відділення поліції. Ним став Сергій Савлук.

Про це ввечері 26 січня на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Печененко.

«Сьогодні з робочою поїздкою перебував на Олевщині. Зустрівся з головами місцевої районної держадміністрації та райради. Разом обговорили питання підтримання належного правопорядку у районі та райцентрі, намітили конкретні кроки для здійснення відповідних заходів. Серед висловлених проблем – необхідність покращання матеріально-технічного забезпечення місцевих поліцейських та якісне і кількісне наповнення штату. Розповів про результати службового розслідування щодо дій поліцейських під час надзвичайної події 16 січня. Оскільки місцеве відділення поліції не можна лишати без фактичного керівництва, представив особовому складу в.о. начальника Олевського ВП ГУНП Савлука Сергія Івановича (до цього Сергій Савлук був т.в.о начальника Народицького віділення поліції ГУНП, – прим.). Це призначення тимчасове, адже у подальшому на постійній основі працюватиме поліцейський, який переможе у відкритому конкурсі на заміщення вакантної посади», – написав начальник ГУНП.

При цьому Печененко уточнив, що поспілкувався також і з представниками місцевої громади Олевська.

«Розповів про хід розслідування резонансних подій. Від людей почув схвальні відгуки про роботу правоохоронців, які посилили поліцейських у районі. Місцеві жителі бачать їх на вулицях, спостерігають за діяльністю спецпідрозділів Нацполіції та Національної гвардії і відчувають себе у безпеці», – додав він.

Нагадаємо, 25 січня під час представлення нового голови Олевської РДА представники громадськості просили погоджувати з ними призначення нового керівника відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, через стрілянину в Олевську, яка сталася в ніч з 15 на 16 січня, загинули двоє чоловіків: через кілька годин після збройної сутички помер житель Київської області, а 23 січня в Олевській лікарні помер житель Львівської області. Визначено більше 30 осіб, які брали участь у цьому конфлікті з двох сторін, п’ятьом оголошено підозру. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 працівників місцевої поліції, начальника відділення поліції та керівника одного з його підрозділів звільнили зі служби.

Фото зі сторінки Вячеслава Печенека у Facebook

Житомир.inf

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі