Події

Затриманий на хабарі начальник управління Житомирської ОДА може вийти з-під варти під заставу в 130 тис. грн

27 January 2017, 18:53

За клопотанням прокуратури Житомирщини затриманого на хабарі 2500 доларів США посадовця взято під варту.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

«У п’ятницю, 27 січня 2017 року, за клопотанням слідчого відділу прокуратури Житомирської області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира посадовцю, напередодні викритого під час одержання  неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення грошової застави на суму майже 130 тис грн», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова ОДА Ігор Гундич з 27 січня звільнив затриманого на хабарі начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Войцешука «за угодою сторін».

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня слідчим відділом прокуратури області спільно з працівниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в області викрито під час одержання неправомірної вигоди керівника одного з управлінь Житомирської облдержадміністрації і його посередника: встановлено, що посадовець вимагав від приватних підприємців Житомирського району неправомірну вигоду у розмірі 2500 доларів США за безперешкодну діяльність у сфері переробки лісосировини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі