Події

Внаслідок ДТП на трасі Житомир-Бердичів травми отримав АТОшник, який зараз перебуває у вінницькому госпіталі, - Торбас

23 November 2016, 16:25

Внаслідок ДТП, яке сталося 16 листопада,  на трасі Житомир-Бердичів травми отримав АТОшник, який зараз перебуває у вінницькому госпіталі.

Про це Житомир.info розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Олександр Торбас.

«Як відомо, в цій ДТП загинув водій автобуса. Але він не загинув в ДТП, у нього, коли діставали МНСники, була зупинка серцевої діяльності. На місці його ж «качнули» і запустили серце. І вже по дорозі до Житомира, в автомобілі швидкої допомоги, він помер. Ще одна людина, яка була у тяжкому стані – це капітан з Бердичева, АТОшник, який їхав на передньому сидінні поруч з водієм. Його доставили в обласну клінічну лікарню, без свідомості з черепно-мозковою травмою. Він почав реагувати… але його забрали у військовий госпіталь у Вінницю. А так, 5 чоловік було доставлено в районну лікарню, 12 чоловік в Бердичівську лікарню – вони всі з легкими ступенями, не тяжкі. В першу міську лікарню – 4 чоловіка поступило, тобто, по всім лікарням. Працювало 12 бригад швидкої допомоги», - розказав Олександр Торбас.

У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області повідомили, що слідчими розпочато кримінальне провадження за фактом порушення норм убезпечення дорожнього руху, що призвело до смерті та тілесних ушкоджень потерпілих у результаті ДТП, що сталася 16 листопада на 16 км автодороги Житомир - Могилів-Подільський.

«Резонансна дорожньо-транспортна пригоди сталася уранці, близько 7.30, на відрізку дороги Бердичів-Житомир, неподалік с. Двірець, за участі рейсового автобуса та вантажівки дального слідування. У результаті по дорозі до лікарні від отриманих травм помер 55-річний водій автобуса та ще кілька десятків пасажирів отримали на місці події травми різного ступеня тяжкості. Частина з них була госпіталізована, інші – після надання необхідної медичної допомоги проходять лікування амбулаторно. Поліцейськими водночас з розслідуванням за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ч.2 ст. 286 ККУ) розпочато кримінальне провадження і за ст. 288 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Нині тривають заходи із перевірки інформації щодо стану проїзної частини автодороги на час, коли сталася вказана дорожньо-транспортна пригода.

Правоохоронці закликають учасників дорожнього руху, а також свідків та очевидців ДТП, повідомити про наявні у них відомості та об’єктивні свідчення, у тому числі утримання автошляху Житомир – Могилів-Подільський 16 листопада, звернувшись особисто за адресою м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 або за номерами телефону (0412) 407-431 або 102», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 16 листопада, на трасі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. У поліції розповіли подробиці ДТП на трасі Житомир-Бердичів. Внаслідок ДТП на трасі Житомир-Бердичів загинув водій маршрутки, 19 пасажирів у лікарнях. Житомирські слідчі шукають свідків ДТП на трасі Житомир-Бердичів.

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі