Влада

Радник мера Житомира за рік заробив 122 тис. грн, на рахунку в російському банку тримає 10 тис. євро

6 February 2017, 12:07

Радник мера Житомира Юрій Антіпов оприлюднив інформацію про свої доходи та корпоративні права у 2016 році.

Декларація опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій.

У Юрія Антіпова та його дружини Олени немає у власності ні квартир, ні будинків, ні земельних ділянок. Раднику мера належить автомобіль Toyota Camry 2006 р.в., придбаний 19 жовтня 2006 року за 150 тис. грн.

Антіпов має корпоративні права у чотирьох компаніях: 5,2% від загального капіталу (що становить 2 тис. 678 грн) в ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир»; 1% (100 грн) в ТОВ «ЕКОІНВЕСТ ХХІ» - займається збиранням та знищенням відходів; 100% (1 тис. грн) у приватному підприємстві «МЕТАЛ СИСТЕМ ІНЖИНІРИНГ» - виконує інші спеціалізовані будівельні роботи; 50% (500 грн) в ТОВ «ГРІН ТЕРА 2» - збирання відходів. Його дружині належить 50% (500 грн) в ТОВ «ОРТОГРУП» - роздрібна торгівля медичними й ортопедичними товарами в спеціалізованих магазинах.

Юрій Антіпов є кінцевим бенефіціарним власником двох компаній – приватне підприємство «МЕТАЛ СИСТЕМ ІНЖИНІРИНГ» та ОВ «ГРІН ТЕРА 2», його дружина є власником ТОВ «ОРТОГРУП».

За минулий рік Юрій Антіпов отримав 122 тис. 206 грн зарплати, доход Олени Антіпової від зайняття підприємницькою діяльністю становив 1 млн 584 тис. 247 грн.

Радник мера зберігає готівкою 200 тис. грн, на банківському рахунку в ПАТ «Сбербанк» у нього 10 тис. євро.

Юрій Антіпов є членом громадської спілки «Асоціація управителів житла» та головою ради громадського об’єднання «Житомирська обласна організація роботодавців підприємств житлово-комунальної галузі, комунальної інфраструктури та енергетики».

Нагадаємо, 3 лютого Юрій Антіпов в якості радника мера провів свій перший брифінг для журналістів: говорив про погодні умови та роботу комунальників.

Як повідомляв Житомир.info, Юрій Антіпов був директором ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир», на місцевих виборах в жовтні 2015 року балотувався по Житомирської міської ради від Блоку Петра Порошенка. 25 травня минулого року мер Сергій Сухомлин призначив Антіпова своїм радником «на громадських засадах». З 17 січня цього року Антіпов призначений на посаду радника з окладом згідно із штатним розписом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі