Місто

У Житомирі до Дня закоханих хочуть організувати аукціон, а у Новограді-Волинському – масштабний флешмоб

7 February 2017, 14:05

7 лютого управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради провело нараду щодо підготовки молодіжних заходів в місті до Дня закоханих.

Учасниками наради було запропоновано та обговорено ряд цікавих пропозицій щодо відзначення Дня закоханих. Про це у коментарі Житомир.info розповіла головний спеціаліст управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Анастасія Нєпша.

«Так як у місті організації, навчальні заклади у себе, на місцях, проводять різні заходи до Дня закоханих саме 14 лютого, ми вирішили організувати свято в самому місті раніше. 13 лютого у нас в місті буде масштабний флешмоб «Серце, яке б’ється». Захід відбудеться о 15:00 на площі, біля фортеці. Буде присвячуватися всім тим, хто живе з коханням в серці і буде символом єдності з нашими військовими, які знаходяться в зоні АТО. Композиція буде з людей, з червоними кульками. 14 лютого наші громадські організації будуть влаштовувати акції, опитування по місту. Буде соціальна акція: роздача презервативів, буде транслюватися ролик з привітаннями до Дня закоханих і з фото закоханих», - розповіла Анастасія Нєпша.

В управлінні культури Житомирської міської ради Житомир.info розповіли, що в обласному центрі на День закоханих планують організувати в Домі української культури аукціон.

«На День закоханих у місті буде проходити соціально-психологічна акція, яка спрямована на те, аби люди цінували один одного. Акція має назву «В серці живе любов». Цього ж дня з 12:00 до 14:00 біля «Жовтня» буде розміщуватися така невеличка «позиція», де можна буде безкоштовно здати аналізи на ВІЛ/СНІД. Увечері 14 лютого в Домі української культури відбудеться аукціон для родини АТОшника «Неймовірна історія кохання». Ми залучаємо до цього аукціону депутатів Корольовської та Богунської рад, а також депутатів Житомирської міської ради. На аукціоні будуть продаватися художні картини та різні поробки. Також варто наголосити, що 8 лютого о 15:30 год. в бібліотеці на вул. Офіцерська,1 відбудеться інформаційно-творче заняття до Дня Святого Валентина. На учасників чекають приємні сюрпризи: акції, пізнавальні та жартівливі конкурси, вікторина, книжкові інсталяції, побачення наосліп, майстер-клас «Валентинка». Тож запрошуємо всіх житомирян приєднатися до наших заходів», - сказала Альона Сердечна.

Як повідомляв Житомир.info, опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна показало, що ставлення українців до Дня святого Валентина досить неоднозначне. Одні бачать у ньому можливість черговий раз порадувати рідних та коханих своєю увагою. Інші ж вважають свято чужим для української культури і традицій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі