Місто

У «війні» з гральним бізнесом влада Житомира пішла у наступ: хочуть демонтувати 33 рекламні вивіски

10 February 2017, 16:36

Влада Житомира хоче демонтувати 33 спеціальних конструкції зовнішньої реклами гральних закладів, які розміщені незаконно.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 10 лютого.

«З метою дотримання вимог законодавства та усунення порушень у сфері благоустрою і утримання об'єктів благоустрою м. Житомира в належному естетичному та санітарному стані, у зв'язку з відсутністю відомостей про наявність будь-якої дозвільної/погоджувальної документації на розміщення об'єктів виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити перелік самовільно розміщених спеціальних конструкцій зовнішньої реклами та окремих елементів на фасадах будівель, споруд на території міста Житомира, що підлягають демонтажу згідно з додатком», - йдеться у проекті рішення.

Управління комунального господарства міської ради має виступити головним розпорядником коштів із демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами. Демонтаж мають виконати впродовж місяця після прийняття рішення виконкому.

«Рекомендувати Житомирському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області забезпечити громадський порядок під час демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами та елементів на фасадах будівель, споруд», - зазначається у проекті рішення міськвиконкому.

 

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 30 листопада минулого року депутат Валерій Шевчук підняв питання гральних засобів у місті Житомир. 29 грудня на сесії говорили, що міська влада збирається заборонити гральним закладам, які працюють у Житомирі під виглядом «лотерей», працювати вночі. На засіданні міськвиконкому 24 січня житомиряни поскаржилися владі на гучну музику та бійки біля ігрових закладів міста, міськвиконком встановив для всіх «лотерей» режим роботи з 8.00 до 22.00. 27 січня Громадська рада при Житомирському міському голові рекомендувала навести порядок - грального бізнесу в Житомирі не повинно бути.

Програму «Тема дня» про гральні лотереї, які заполонили Житомир, дивіться тут 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі