Події

На Київській у Житомирі знешкоджують підозрілу сумку, обмежили рух транспорту (доповнено)

16 February 2017, 10:08

На перехресті вулиць Київська та Князів Острозьких (колишня Шелушкова) зранку 16 лютого поліція очепила територію та обмежила рух транспорту.

Про це 16 лютого повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«16 лютого о 9.25 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про виявлення на вул. Київській підозрілої спортивної сумки. На місце події прибули слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, патрульні поліцейські та фахівці вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції області. Правоохоронці обмежили доступ до потенційно небезпечної території та проводять її обстеження. Нині тимчасово обмежено рух вулицею Кн. Острозьких (Шелушкова). Вибухотехніки проводять заходи по знешкодженню підозрілого предмета», - інформує поліція.

Співробітниця «Школи «Понарошку» Лілія Маєвська розповіла кореспонденту Житомир.info, що прийшла на роботу о 8.45 і побачила під ялинкою спортивну сумку.

«Викликали поліцію, нас усіх евакуювали. Виявилося, що там просто речі», - розповіла жінка.

Правоохоронці нагадують громадянам: у разі виявлення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. 

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2016 року в Житомирі на вул. Гоголівській поліцейські перевіряли підозрілу сумку, а біля житомирського пологового на Богунії - шукали вибухівку

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі