Події

У Житомирській області госпіталізували 4-місячне немовля, про яке на добу забула рідна мати

17 February 2017, 12:03

У Любарському районі Житомирської області до лікарні госпіталізували 4-місячну дитинку, яку мати на добу залишила без грудного вигодовування.

Про це 15 лютого написав офіційний сайт Любарської райдержадміністрації.

«13 лютого здійснено термінове втручання в кризову ситуацію, яка виникла в сім’ї з метою негайного усунення наслідків цієї ситуації (…). Чотиримісячну дівчинку, яка перебувала на грудному вигодовуванні, було госпіталізовано до центральної районної лікарні, так як мати залишила її на бабусю і протягом доби не з’являлася», - повідомив сайт РДА.

Дитину забезпечили молочними сумішами відповідно до районної програми «Здоров’я дітей раннього віку та соціальна підтримка сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на 2016-2021 роки». На горе-матір склали протокол за ухиляння від виконання батьківських обов’язків, - інформує сайт.

Повідомляється, що протягом 2 днів фахівці Любарського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом з поліцією відвідали і попередили про відповідальність 9 «кризових» сімей у селищі Любар, селах Громада та Мала Деревичка.

Як повідомляв Житомир.info, у Пулинському районі Житомирської області троє маленьких дітей ледь не замерзли у нетопленій хаті, де їх на півтори доби закрили батьки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі