Влада

Кому облрада хоче здати приміщення в Житомирі за 1 гривню на рік. Список організацій

17 February 2017, 15:59

Житомирська обласна рада хоче у 2017 році встановити орендну плату в розмірі 1 грн на рік для 17 організацій.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 16 лютого.

«Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 15.12.11 № 333 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 27.01.17, від 20.02.17», - так аргументує своє рішення обласна рада.

Орендну плату в розмірі 1 грн. на 2017 рік хочуть встановити:

1. Громадській організації «Житомирській організації ветеранів «Золота Зірка» за користування приміщенням загальною площею 18,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

2. Житомирському обласному відділенню Дитячого фонду України за користування приміщенням загальною площею 16,65 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

3. Житомирській обласній громадській організації «Захист дітей війни» за користування приміщенням загальною площею 25,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

4. Житомирській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за користування приміщенням загальною площею 27,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Комерційна, 2.

5. Громадській організації «Житомирська обласна громадська організація «Ц-Твоє» за користування приміщенням загальною площею 193,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.А. Кочерги» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 6.

6. Громадській організації «Захист. Право. Турбота» за користування приміщенням загальною площею 19,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

7. Громадській організації «Берегиня Полісся» за користування приміщенням загальною площею 33,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

8. Громадській організації «Авенір» за користування приміщенням загальною площею 14,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

9. Громадській організації «ЯГОРІ БАХТ» за користування приміщенням загальною площею 27,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 14А.

10. Житомирському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України за користування приміщенням загальною площею 35,3 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

11. Комунальному підприємству «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» Житомирської міської ради за користування приміщенням загальною площею 74,3 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

12. Комунальному підприємству «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 12,71 кв. м, яке перебуває на балансі Житомирського  музичного училища ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 28.

13. Житомирській обласній організації ветеранів за користування приміщенням загальною площею 73,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 2.

14. Житомирському міському благодійному фонду «Всесвіт за майбутнє» за користування приміщенням загальною площею 17,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

15. Житомирській обласній спортивній громадській організації «Житомирська обласна федерація футболу» за користування приміщенням загальною площею 88,23 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

16. Благодійному фонду «Заложники Чорнобиля» за користування приміщенням загальною площею 33,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

17. Житомирській обласній спілці поляків України за користування приміщеннями загальними площами 39,1 кв. м та 18,2 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року депутат облради Олена Галагуза (Об’єднання «Самопоміч») активно виступала проти надання обласні організації ветеранів комунального приміщення в оренду за 1 гривню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі