Події

У Коростені затримали молодиків, які двічі грабували торговий намет біля автостанції

20 February 2017, 14:56

Упродовж лютого парубки двічі уночі вривались до намету поблизу автостанції в місті Коростень Житомирської області та викрадали солодощі, напої та інші товари.

18 лютого поліцейські затримали обох молодиків, і нині вони дають свідчення у відділку, - написав 20 лютого сайт головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Власник торгівельного намету розповів, що перше пограбування сталося 1 лютого. Підозрілий шум уночі, близько 2.00, почув охоронник автовокзалу та вирішив перевірити, що сталося. Чоловік підійшов до намету, розташованого неподалік, та побачив пошкоджені двері і силуети у магазині. Охоронник намагався затримати нічних візитерів, однак парубки виявилися спритнішими та, завдавши кілька ударів літньому чоловікові, втекли. Тоді було викрадено чіпси, печиво, цукерки, каву, енергетичні напої та інше. А вже за два тижні, 14 лютого, ситуація повторилась. Інший охоронник близько 4 ночі викрив молодиків, які намагалися вчинити крадіжку. Цього разу їм також вдалося втекти, вчинивши фізичний супротив», - інформує відділ комунікації поліції.

Загалом парубки викрали товарів на загальну суму майже 2 тисячі 700 гривень.

«Ми встановили особи нічних грабіжників і уже за кілька днів затримали обох. Це місцеві жителі, одному з них лише 16, іншому – 18 років. Ніде не працюють і не навчаються», - цитує прес-служба начальника Коростенського відділу поліції Олександра Гайового.

Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч.3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відкрите заволодіння чужим майном, пов’язане із проникненням у приміщення, карається позбавленням волі на термін від 4 до 8 років, - уточнює поліція.

Парубки перевіряються на причетність до інших злочинів, учинених на території Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2017 року житомирські поліцейські затримали злодія, який за 3 дні п’ять разів обкрадав супермаркети.
 

Фото ГУ Нацполіції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі