Місто

У Житомирі водій маршрутки №1 висадив двох пільговиків, перевізник не в курсі

23 February 2017, 09:25

У Житомирі 22 лютого водій маршрутки №1 висадив інваліда ІІ групи та дитину з багатодітної сім’ї.

Про це Житомир.info розповіла читачка Людмила.

«22 лютого водій маршрутки №1 (AM3747BH) вранці, о дев'ятій ранку, спочатку висадив інваліда другої групи в районі вулиці Кибальчича, а дитину з багатодітної сім'ї - на Смолянський площі», - повідомила житомирянка.

Перевізник Аркадій Савіцький розповів Житомир.info, що про ситуацію з водієм нічого не знає.

«Про те, що якийсь водій висадив когось з маршрутки, мені не повідомляли. Нам вже два роки ніхто не компенсує проїзд пільговиків. Тому ми визначили категорії, які їздять безкоштовно. Діти з багатодітних сімей, а також інваліди ІІ та ІІІ груп до переліку не відносяться», - сказав перевізник.

Заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук запевняє, що таким чином перевізники намагаються підбурити людей.

«Це відбувається з маршрутками, які хочуть, аби у них підняли проїзд. Це нормальна з точки зору шантажу ситуація, коли перевізники всіма можливими способами намагаються підбурити людей і таким чином «продавити» своє рішення. Вони самі видумують цей перелік для того, щоб обмежити кількість пільговиків», - розповів Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2016 року дівчинка разом з мамою, зайшовши у маршрутку №1 (АМ1600АА) пред’явила посвідчення дитини із багатодітної сім’ї, яке надає їй право безоплатного проїзду усіма видами міського пасажирського транспорту. Втім, водій зробив їй зауваження, що з 1-го січня пільги відмінили і змусив оплатити проїзд та вказав на відповідне оголошення, розміщене у салоні.

Фото читачки

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі