Події

У Житомирській області пенсіонер загинув під колесами вантажного потягу

23 February 2017, 12:07

У Романівському районі 22 лютого вантажний потяг збив 62-річного чоловіка, котрий переходив залізничну колію по пішохідному переходу.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«На пероні залізничної станції «Печанівка», вантажний потяг збив чоловіка. На місці працювала слідчо-оперативна група Романівського відділення поліції. Попередньо встановлено, що о 16:35 загиблий переходив по пішохідному переходу залізничну колію у напрямку з вокзалу до села Химрич, однак при цьому не переконався у відсутності наближення потягу та відповідно безпечності своїх дій. Вантажний потяг сполученням Шепетівка-Козятин смертельно травмував пенсіонера. Як з’ясувалось, він був 62-річним жителем села Химрич», – йдеться у повідомленні.

Нині усі обставини події встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні минулого року потрапила під потяг 16-річна бердичівлянка, йшла через залізничну колію, намагаючись скоротити шлях додому.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі