Події

В поліції розповіли подробиці стрілянини на проспекті Незалежності у Житомирі

4 March 2017, 10:56

3 березня близько 20:30 у дворі одного з будинків по проспекту Незалежності рапотово виник конфлікт між мешканцями, у ході якого один з чоловіків застосував пристрій для відстрілу гумових куль. У результаті тілесні ушкодження отримав 31-річний житомирянин. Поліцейські вилучили на місці події травматичний та стартовий пістолети.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Відразу кілька повідомлень, пов’язаних із вказаною подією надійшли на лінію «102» близько 20:30. На місце події було направлено наряди поліції, що працюють у місті по забезпеченню публічного порядку: патрульних, нацгвардії та поліції охорони. Також, коли інформація про правопорушення підтвердилась, за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Встановлено, що у дворі багатоповерхівки виник конфлікт через паркування автомобіля. У ході його перебігу 27-річний чоловік здійснив кілька пострілів з пристрою для відстрілу гумових куль, у тому числі у сторону опонента. У результаті той отримав травми у вигляді пошкодження лівого ліктьового суглобу та поперекового відділу хребта», – йдеться у повідомленні.

Потерпілому надали необхідну медичну допомогу.

Водночас на місці був затриманий його кривдник, військовослужбовець. У нього вилучено зареєстрований пристрій для відстрілу гумових куль та стартовий пістолет.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 7 років. 

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 березня у Житомирі на проспекті Незалежності, 39 конфлікт між трьома людьми переріс у бійку зі стріляниною, внаслідок якої було поранено одного з учасників сутички.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі