Події

Під час застілля житель Житомирської області загнав ніж під ребра своєму синові

6 March 2017, 15:13

У місті Малин Житомирської області батько ножем травмував сина після спільного чаркування.

Про це 6 березня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«Поліцейські Малинського відділення розпочали досудове розслідування обставин ножового поранення 24-річного жителя райцентру. Події розгортались 4 березня близько 19.30 за місцем проживання обох учасників інциденту. Чоловіки спочатку «вечеряли» разом із сусідом, а потім стали з’ясовувати стосунки. Раптова неприязнь переросла в фізичний конфлікт, у ході якого 50-річний батько вдарив ножем сина. Згодом медики, яких відразу викликав сусід, діагностували у чоловіка проникаюче ножове поранення без пошкодження внутрішніх органів», - інформує поліція.

У ситуації розбирались працівники слідчо-оперативної групи Малинського відділення поліції.

«Пояснити вагому причину такого розвитку конфлікту зараз жоден з його учасників не може. Тому безглуздою виглядає ситуація, в якій син опинився у лікарні, а батько - у відділенні поліції. Як запобіжний захід для останнього обрано домашній арешт», - цитує відділ комунікації начальника Малинського відділу поліції Михайла Старовойта.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня близько 17:40 у подвір'ї на вулиці Степана Бандери (колишня Чапаєва) невідомий вдарив ножем хлопця.  Свідками різанини у дворі стали двоє дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі