Місто

Житомирські перевізники погрожують влаштувати пікет, якщо влада не підвищить вартість проїзду у маршрутках

17 March 2017, 11:34

Житомирські перевізники погрожують акціями, якщо влада не прийме рішення про збільшення вартості проїзду в міських маршрутках до 5 гривень.

Про це під час позачергового засідання міськвиконкому 17 березня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Сухомлин повідомив, що до міської ради надійшов лист від перевізників з погрозою влаштувати пікет, якщо не підвищать тарифи. Мер зазначив, що мовою ультиматумів говорити не варто. Сказав, що надійшов лист від Антимонопольного комітету із зауваженнями, які стосуються проекту рішення про встановлення вартості проїзду, і запропонував зняти питання з розгляду, доки не будуть внесені правки в проект рішення», - повідомляє журналіст Житомир.info із засідання міськвиконкому.

Заступник мера Дмитро Ткачук розповів про претензії, які лунають від пасажирів, та перелічив чотири вимоги, які поставили перевізникам на громадських обговореннях. Ткачук сказав, що додаткові угоди вже підготовлені, але на сьогодні жоден з перевізників їх не підписав.

Після півгодинного обговорення питання про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті зняли з розгляду.

Детальніше дивіться  у сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, у вівторок 14 березня відбулися громадські слухання, де житомирським перевізникам поставили чотири умови, за яких влада підтримає подорожчання проїзду до 5 грн: встановлення валідаторів; штрафи за невиконання договорів; обладнання маршруток пандусами; оновлення автобусів, яким понад 10 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі