Влада

Облдержадміністрація шукає нового начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА

17 March 2017, 14:05

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 16 березня підписав розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА.

Про це пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади начальника управління охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації. Затвердити Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади», – йдеться у документі.

Документи приймаються до 18.15 год. 5 квітня за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. 216.

Вимоги до професійної компетентності – вища освіта (рівень магістр), досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років та вільне володіння українською мовою.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно особи відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнена особова картка встановленого зразка;

6) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитися тут.

Конкурс проходитиме 10-11 квітня 2017 року о 10.00 год. за адресою м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці лютого 2017 року голова Житомирської ОДА повідомив про звільнення з роботи начальника управління охорони здоров’я Олександра Торбаса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі