Влада

Житомирська обласна бібліотека для юнацтва хоче зробити ремонт на 123 тисячі гривень

20 March 2017, 12:28

Комунальний заклад «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради збирається відремонтувати коридори на трьох поверхах.

Оголошення про допорогові закупівлі опубліковане на електронному майданчику Держакупівлі.онлайн.

За 123 тисячі 214 гривень заклад планує здійснити поточний ремонт коридору І поверху абонементу, коридору І та ІІ поверхів адміністрації та приймальні будівлі за адресою м. Житомир вул. М. Грушевського, 9.

До переліку необхідних робіт входять демонтаж гіпсових плит та дерев'яних панелей, гідроізоляція стін, шпаклювання, грунтівка та фарбування стін, стелі, укладання плитки, лінолеуму, ламінату, фарбування батарей та сходинкового маршу. Загальна площа робіт - 130 квадратних метрів.

Пропозиції почали приймати 17 березня, термін закінчення прийому пропозицій – 31 березня 2017 року.

Нагадаємо, в минулому році ремонт проводила Житомирська обласна дитяча бібліотека (вул. Пушкінська, 36), будівля якої є пам'яткою архітектури та містобудування місцевого рівня. Керівництво закладу шукало ліцензованого підрядника, щоб замінити четверо вхідних дверей з вітражами.

За останні кілька років житомирські бібліотеки, щоб не втратити читача, зазнають суттєвих змін: запроваджують електронні каталоги та книги, забезпечують відвідувачів інтернетом, перетворюють свої коридори у фотогалереї, а читальні – у концертні зали.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня 2017 року в Житомирі оголосили конкурс на заміщення посад директорів обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради та комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі