Події

Біля села в Житомирській області на дорозі скинули дві фури львівського сміття

23 March 2017, 10:24

Поблизу села Старий Солотвин у Бердичівському районі Житомирської області вантажівки скинули на дорозі дві купи львівського сміття.

Про це у коментарі Житомир.info розповів селищний голова Старого Солотвину Віктор Овчаренко.

«Особисто я, сьогодні, 23 березня, з 6:30 ранку, по тривозі небайдужих громадян виїхав на те місце, де скинули сміття. Я просто в шоці, дві фури сміття висипали просто на дорозі біля села Старий Солотвин. Аби вивезти це все, треба днів три, аби один трактор грузив, а інший возив. У мене є всі підстави вважати, що це львівське сміття, адже були знайдені чеки. Якщо вони такі європейські й культурні, чемні, то вибачте, про яку культуру може йти мова», - розповів Віктор Овчаренко.

Нагадаємо, 22 березня житомирські екологи неподалік колишнього хімічного складу в Пулинському районі виявили львівське сміття.

Як повідомляв Житомир.info, облизу села Потіївка Радомишльського району Житомирської області виявили великі купи сміття. З жовтня 2016 року зафіксовано 23 факти перевезення сміття зі Львівської області. В кожному з випадків водії сміттєвозів намагалися вивантажити сміття в непризначених для цього місцях. Зокрема, планували залишити відходи в Вінницькій, Дніпропетровській, Сумській, Житомирській, Запорізькій, Полтавській, Черкаській і Донецькій областях. У суботу 11 березня поблизу міста Малин Житомирської област виявили чотири вантажівки з львівським сміттям. 12 березня в селі Ковалі Коростенського району Житомирської області жителі села виявили величезну купу сміття, на узбіччі між селами Красносілка та Ковалі.

Фото Віктора Овчаренка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі