Місто

Гранітна плитка на Михайлівській у Житомирі після зими. Фоторепортаж

15 March 2017, 17:46

У Житомир поступово приходить довгоочікуване потепління, проте за прогнозами синоптиків, на найближчі два дві – буде прохолодно, однак, як жартують місцеві жителі, зі снігом почали зникати і дороги. Фотокореспондент Житомир.info вирішив подивитися, чи витримала нова гранітна плитка на вулиці Михайлівській цьогорічний сніг та морози.

Нагадаємо, 21 жовтня 2016 року будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці. 25 листопада у Житомирі зняли паркан та відкрили для проходу другу частину вулиці. Напередодні Нового року, 29 грудня, у Житомирі відкрили для проходу ще одну, третю частину відремонтованої вулиці Михайлівської.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2012 року на сесії міської ради було виділено 200 тис. грн. на розроблення проектної документації з реконструкції Михайлівської. Влітку 2013-го міська влада повідомляла про початок капітального ремонту вулиці Михайлівської, вартість якого становила тоді 17 млн 790 тис. грн. У липні 2013 року управління комунального господарства міськради оголосило тендер на капітальний ремонт (першу чергу будівництва) вулиці Михайлівської, а в мерії повідомили, що ці роботи планують завершити за чотири місяці. Згаданий тендер виграло житомирське ПП «БудМаксПлюс», яке оцінило вартість будівельних робіт у 3 млн. 572,6 тис. грн. Восени 2014 року члени містобудівної ради Житомира зібрали городян на Михайлівській для того, що обговорити плани її реконструкції та презентувати розроблені проекти. У квітні 2016 року мер міста Сергій Сухомлин повідомив, що на реконструкцію Михайлівської знадобиться близько 15 млн грн. Згодом, у квітні, в коментарі Житомир.info він розповів, що завершити реконструкцію Михайлівської планують за три літніх місяці. Під час сесії Житомирської міськради 28 квітня депутати ознайомилися з проектами реконструкції вулиці Михайлівської та майдану С.П.Корольова, узгодивши ескізний проект.Капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня. На реконструкцію піхошідної вулиці з міського бюджету планують витратити 15 млн грн.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі