Місто

Мерія визначилась із датою проведення в Житомирі міжнародного турніру з плавання TETERIV OPEN

30 March 2017, 15:20

Міжнародні змагання з плавання на відкритій воді TETERIV OPEN проведуть 15-16 липня 2017 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook 30 березня написав заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

«Плануємо вдруге разом із спортивним клубом «Житомир Аква Мастерс» та відокремленим підрозділом Федерації плавання України у Житомирській області провести змагання з плавання на відкритій воді - міжнародний турнір «Тетерів OPEN». Ці змагання – один із етапів національного Кубку Асоціації «МАСТЕРС», - написав Хренов.

У соцмережі він повідомив, що 30 березня в мерії обговорили всі деталі організації TETERIV OPEN, який планують провести 15-16 липня.

«Приєднуйтесь як глядачі та як учасники - буде класно!», - написав Матвій Хренов. На його думку, подібні змагання мають виходити за рамки звичайних спортивних заходів і перетворюватись на загальноміські події задля популяризації активного способу життя.

Нагадаємо, минулого року змагання TETERIV OPEN пройшли 17 липня в житомирському гідропарку, участь в них взяли близько 120 пловців з усієї України.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі за півроку розпочали підготовку до другого Космічного напівмарафону (біг), аби збільшити кількість учасників, спонсорів та призовий фонд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі