Економіка

Житомирська обласна дитяча лікарня та обллікарня Гербачевського – у п’ятірці найактивніших учасників ProZorro

5 April 2017, 11:59

Дві обласні та одна міська лікарні, пансіонат для людей похилого віку й інтернат увійшли до п’ятірки найактивніших учасників системи ProZorro серед державних установ Житомирської області за результатами січня-лютого 2017 року.

Про це 4 квітня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«За даними департаменту економічного розвитку торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА, найактивнішими учасниками системи ProZorro в області є:

  • КУ «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської облради;
  • КУ «Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О. Гербачевського»;
  • Бердичівський геріатричний пансіонат;
  • КУ «Довбиський психоневрологічний інтернат» облради;
  • КУ «Центральна дитяча міська лікарня» м. Житомир», - повідомляє прес-служба ОДА.

За інформацією прес-служби, протягом січня-лютого 2017 року установи області через систему електронних закупівель уклали 638 договорів на загальну суму 25 млн 588,1 тис. грн. З січня 2016 року на 3156 угодах, укладених через електронні закупівлі, Житомирщина зекономила більше 20 млн гривень.

«Житомирщина працює ProZorro та економить на системі електронних закупівель мільйони гривень щомісяця. Тільки за перші 2 місяці цього року область зекономила 5 мільйонів гривень на закупівлі товарів, робіт та послуг. Прозорі закупівлі – це і можливість для бізнесу працювати відкрито і в чесній конкуренції», – цитує прес-служба голову Житомирської ОДА Ігоря Гундича.

Станом на 01.03.2017 року установами області на електронних торговельних майданчиках розміщено 5822 оголошення про закупівлю товарів, робіт та послуг на загальну суму 262,4 млн грн, - повідомляє прес-служба ОДА. З них успішно завершено – 3156 на загальну суму 112,4 млн грн.

Нагадаємо, завдяки системі ProZorro в лютому цього року Житомирська область заощадила вдвічі більше коштів, ніж у січні.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2017 року деякі державні установи Житомирської області зекономили на закупівлях від 50 до 80% своїх бюджетів.

Фото прес-служби ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі