Політика

Депутатом Житомирської облради стане приватний підприємець з Коростеня, який відмовився від депутатства в міській раді

5 April 2017, 17:13

Депутатом Житомирської обласної ради стане член партії УКРОП, коростенець Сергій Грищенко.

На місцевих виборах 2015 року Грищенко був обраний депутатом Коростенської міської ради.

«Громадянин України, народився 14.03.1976 р., освіта вища, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", Приватне підприємство Грищенко С.В., директор, місце проживання: м.Коростень, Житомирська обл.», - зазначається в інформації на сайті Центрвиборчкому.

Після того, як голова фракції УКРОП Рустам Раупов відмовився від мандата депутат облради, Сергій Грищенко склав повноваження депутата міської ради і готується до депутатства в обласній.

Про дострокове припинення повноважень депутата повідомив сайт Коростенської міської ради.

«5 квітня 2017 року відбулась 13 сесія Коростенської міської ради VII  скликання, на розгляд якої було винесено 48 питань порядку денного. Розпочалось пленарне засідання з інформації Коростенської міської виборчої комісії про реєстрацію наступного за черговістю депутата Коростенської міської ради VII скликання, обраноного на чергових виборах депутатів Коростенської міської ради 25 жовтня 2015 року в багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», оскільки депутат Грищенко Сергій Володимирович достроково припинив свої повноваження, в зв’язку з обранням його депутатом Житомирської обласної ради. В результаті було прийняте рішення про визнання повноважень депутата Коростенської міської ради VІІ скликання Цибулі Ольги Миколаївни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на сесії Житомирської обласної ради, які відбудеться 6 квітня, планують представити нового депутата.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня цього року Рустам Раупов склав свої депутатські повноваження та вийшов із політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», на сесії 23 лютого депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Рустама Раупова. Фракцію очолила Наталія Кокітко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі