Події

Житомирські патрульні затримали розбійників, які на Крошні у під’їзді забрали в чоловіка сумку з 3600 євро

9 April 2017, 11:34

У Житомирі патрульні затримали двох чоловіків, які на Крошні 8 квітня скоїли розбійний напад та відібрали сумку з грошима.

Про це Житомир.info повідомила патрульна поліція Житомира.

«Екіпажем був отриманий виклик про розбійний напад за адресою вул. Гранітна, а саме, що двоє невідомих в під'їзді будинку напали на заявника та, наносячи тілесні ушкодження молотком і руками, забрали в нього сумку, в якій знаходились кошти в сумі 3600 євро. Оперативно отримавши прикмети нападників та детально обстежуючи прилеглі території, за 20 хв. за адресою вул. Покровська були затримані двоє осіб, що підпадали під орієнтування та які згодом були впізнані заявником. При затриманих знаходилась також сумка, впізнана заявником. Одежа підозрюваних мала сліди крові, ймовірно отримані в процесі боротьби з постраждалим. Затримані особи в скоєному зізнались», - розповіла прес-офіцер управління патрульної поліції Діна Корчевна.

Розбійниками виявилися громадяни 1993 р. н. та 1978 р. н , обидва мешканці Вишгородського району Київської області.

На місце події була викликана слідчо-оперативна грума Житомирського відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня у Житомирі двоє дівчат затримали грабіжника, який посеред вулиці вирвав у пенсіонерки сумку, згодом патрульні вручили дівчатам подяки.

На плечі у затриманого - вкрадена сумка

 

Фото патрульної поліції

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі