Події

З пожежі в Житомирській області врятували двох чоловіків, один з опіками 70% тіла помер у лікарні

21 April 2017, 10:34

 У селищі Ружин Житомирської області з пожежі 20 квітня винесли двох непритомних чоловіків, один з них помер у лікарні, отримавши опіки 70% тіла.

Про це йдеться у повідомленні головного спеціаліста Миколи Мінчука на сайті управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«Любителі закурити в ліжку, а в додаток хильнувши ще й оковитої, лягають спати, не задумуючись про жахливі наслідки своєї безпечності. Саме з цієї причини чергова пожежа сталася 20 квітня у Ружині. Палав цегляний житловий будинок. Власника будинку та його товариша з опіками було госпіталізовано до центральної районної лікарні. Вогнем знищено веранду та два дивана», - повідомляє Мінчук. 

За даними Ружинської райдержадміністрації, 57-річний товариш власника будинку, отримавши 70 відсотків опіків тіла, помер у лікарні.

«Причина трагедії – куріння в ліжку в стані алкогольного сп'яніння»,- повідомили в РДА.

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році у селищі Брусилів  Житомирської області бабуся намагалася загасити пожежу і отримала опіки 80% тіла. 19 квітня цього року в Малині через непогашену свічку загинув чоловік, та ще двоє у селах Житомирської області - через куріння в ліжку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі