Влада

Житомирська облрада хоче не обмежувати себе у витратах на автомобілі, меблі, телефони та оргтехніку

21 April 2017, 12:04

Житомирська обласна рада хоче скасувати рішення про обмеження витрат на придбання автомобілів, меблів, мобільних телефонів, комп'ютерів тощо.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 18 квітня.

«Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від                          , обласна рада вирішила відмінити рішення обласної ради від 19.05.16 № 212 «Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів органами місцевого самоврядування, комунальними установами, організаціями, які утримуються за рахунок обласного бюджету», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, минулого року обласна рада встановила граничні суми витрат, якими передбачалося, що автомобіль для голови обласної ради можна придбати не дорожче ніж за 300 тис.грн, для заступників голови та керівників комунальних установ і організацій – до 60 тис.грн; гранична вартість меблів для службового кабінету голови облради встановлювалася на рівні 30 тис.грн, для заступників голови – 25 тис.грн.

Як повідомляв Житомир.info, чергову сесію обласної ради планують провести 25 травня..

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі