Події

За тиждень в одному селі Житомирської області вбили чоловіка, а інший – повісився

25 April 2017, 09:58

За тиждень у селі Поромівка Хорошівського району Житомирської області вбили чоловіка, а інший через декілька днів повісився.

Про це Житомир.info розповіли місцеві жителі.

«З п’ятниці на суботу в селі Поромівка Хорошівського району було вбивство, знайшли сильно побитого чоловіка. А в неділю в цьому ж селі знайшли повішаним іншого чоловіка», - розповіли місцеві.

У коментарі Житомир.info керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко, сказала, що жодних підстав пов’язувати дві події між собою поки що не можна.

«19 квітня у першій половині дня було виявлено тіло жителя Житомира, який знаходився у селі Поромівка Хорошівського району в батьківській хаті. Чоловік, 1959 р.н. Після проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що причиною смерті став шок та численні переломи ребер. Було розпочате кримінальне провадження і нинішня його кваліфікація стаття 121 – це умисні тілесні ушкодження, що призвели до смерті потерпілого. Проводилися подворові обходи та опитування більшості місцевих жителів. Станом на 25 квітня, жодній з осіб підозру про вчинення цього злодіяння не оголошено. Це по-перше. Тепер відносно самогубства: 23 квітня після опівночі надійшло повідомлення про те, що у селі Поромівці раптово помер чоловік 1989 р.н. Його родичі зняли з петлі, але він був ще живий. «Швидка» забрала його, але реанімаційні заходи не дали результату, і чоловік помер. Жодних підстав стверджувати, що він причетний до попередньої події, в даний час, у поліції немає», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня в Ємільчинському районі Житомирської області поліцейські затримали чоловіка за вбивство батька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі