Місто

На Лесі Українки у Житомирі жінка зупинила копів з проханням допомогти дитині, яка знаходиться у реанімації

2 May 2017, 09:09

У Житомирі жінка зупинила патрульних з проханням допомогти дитині, що перебуває у реанімації.

Про це Житомир.info розповіли патрульні поліцейські Житомира.

1 травня близько 11-ї години, по вулиці Лесі Українки екіпаж патрульної поліції зупинила громадянка. Вибачившись за незручності, повідомила, що її син хворіє і зараз перебуває у реанімації.

«Терміново потрібно відібрати кров для переливання, а донорів через святкові дні немає», - повідомила жінка.

«Поліцейські встановили, що 12-ти річний хлопчик лікується від тяжкої хвороби. Дитині зробили пересадку кісткового мозку, проте імплантат не прижився. Кожного дня хлопцю потрібно робити переливання. Одразу ж інформація щодо пошуку потенційного донора з групою крові 1 + була направлена екіпажем до працівників Житомирської патрульної поліції», - йдеться у повідомленні.

Декілька інспекторів зголосилися здати кров на тромбоцити.

«Як тільки прочитала, про прохання допомогти дитині, одразу ж зателефонувала мамі. Зараз знаходжуся в центрі переливання крові, лікарі відбирають аналізи», - повідомила лейтенант поліції Олена Волошина.

«Управління патрульної поліції звертається до небайдужих громадян з проханням допомогти дитині. Хлопчику потрібне переливання крові. Донорів не вистачає. Якщо у вас 1-ша + група крові і ви в змозі допомогти, телефонуйте мамі 0982526655 Кордас Анна», - наголошують патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року житомирські поліцейські в рамках Тижня безпеки дорожнього руху здали понад 20 літрів крові.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі