Події

У Житомирській області на території школи 25-річний чоловік поранив однолітка ножем

9 May 2017, 10:42

У місті Радомишль Житомирської області для 25-річного парубка святкування завершилось у реанімації.

Про це 9 травня повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«7 травня в одному з сіл району конфлікт між молоддю після спільного розпиття спиртного завершився сутичкою. Під час з’ясування стосунків 25-річний парубок отримав проникаюче ножове поранення черевної порожнини та був доставлений до лікарні. Винуватця травмування поліція затримала. Розпочато досудове розслідування», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, близько 21.00 7 травня до відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію жителя с. Вишевичі Радомишльського району з ножовим пораненням.

«Для перевірки інформації та встановлення всіх обставин події поліцейські виїхали до вказаного населеного пункту. Там з’ясувалось, що близько 20.30 на території місцевої школи гурт молоді «святкував». Раптово між двома парубками виник конфлікт, під час якого один із них і наніс ножове поранення опонентові. У результаті потерпілому знадобилось хірургічне втручання лікарів. У нього було діагностовано тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини справа, без пошкодження внутрішніх органів»,  - повідомляє поліція.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ, яким передбачено відповідальність у вигляді ув’язнення на термін від 5 до 8 років. 25-річний молодик, який взявся за ножа, свою вину у скоєному визнає, - зазначає поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017 року житель Ємільчинського району Житомирської області убив немічного батька і сказав, що той упав на ніж. 4 травня на трасі Київ - Чоп в Житомирській області водій ВАЗу відмовився надати патрульним посвідчення і порізав одному з них шию й обличчя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі