Події

У Коростені колишній в’язень відлупцював дідуся за «моралі» щодо куріння

10 May 2017, 13:04

 У місті Коростень Житомирської області поліція затримала чоловіка, який жорстоко побив літнього пенсіонера.

Про це 10 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася на одній з вулиць м. Коростеня. Попередня причина агресії затриманого щодо пенсіонера банальна: той відмовив на вимогу «дати закурити». У результаті літнього чоловіка було госпіталізовано з травмами унаслідок побиття. У підозрюваного поліцейські вилучили набої та ніж», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, про госпіталізацію 70-річного жителя райцентру з тілесними ушкодженнями до Коростенського відділу поліції повідомили медики.

«До лікарні пенсіонера з місця проживання у непритомному стані доставила «швидка», яку викликав син пацієнта. Від нього ж правоохоронці дізналися, що чоловік навідався до свого батька і застав його у тяжкому стані через очевидні забої на голові та обличчі. Медики діагностували у пенсіонера черепно-мозкову травму, забій головного мозку та інші тілесні ушкодження. За словами потерпілого, напередодні на вулиці біля будинку його побив якийсь чоловік. Спочатку він попросив у дідуся закурити, а отримавши відмову та зауваження про шкоду від паління, накинувся на нього з кулаками», - повідомляє поліція.

Зі слів начальника Коростенського відділу поліції Олександра Гайового, поліцейські встановили, що до побиття пенсіонера може бути причетний 47-річний житель райцентру. Чоловік раніше вже мав проблеми із законом і притягувався до кримінальної відповідальності.

Підозрюваного правоохоронці затримали у місцевому парку. Під час поверхневого огляду у нього виявили та вилучили ніж та патрони до пістолета Макарова. Вказані речі направлено на експертне дослідження. У спричиненні тілесних ушкоджень пенсіонеру чоловік зізнався.

За даними відділу комунікації, триває досудове розслідування одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, днями на території школи в Радомишлі 25-річний чоловік поранив однолітка ножем.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі