Події

Жителька Житомирської області, яка звільнилась за «законом Савченко», вбила пенсіонера

11 May 2017, 15:11

Близько 9:00 7 травня у місті Яворові Львівської області 39-річна жителька Житомирської області зарізала пенсіонера, в якого гостювала. Встановлено, що зловмисниця два тижні тому була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій.

Про це повідомляє відділ комунікації головного управління Нацполіції у Львівській області.

«Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила там мертвого 61-річного господаря будинку. Під час огляду було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення у живіт. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу», – повідомив начальник Яворівського відділу поліції підполковник поліції Ігор Муха.

Правоохоронці з’ясували, що до вбивства пенсіонера, яке сталося під час побутового конфлікту, причетна 39-річна жителька Житомирської області, яка перебувала у нього в гостях. Близько двох тижнів тому вона була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання для зловмисниці міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені поліція затримала чоловіка, який жорстоко побив літнього пенсіонера.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі