Місто

І тижня не пройшло: виконком знову розгляне питання підвищення вартості проїзду в маршрутках Житомира

12 May 2017, 15:04

Чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради 16 травня почнеться з розгляду питання встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування.

Інформація та порядок денний чергового засідання виконкому 12 травня опубліковані на сайті міської ради.

Крім підвищення вартості проїзду члени виконкому також будуть розглядати питання про нові тарифи на послуги ЖЕКів. Всього у порядку денному 43 питання. Засідання міськвиконкому почнеться о 15:30.

Нагадаємо, 11 травня на засіданні обласного партбюро ВО «Батьківщина» вирішили покарати дисциплінарним стягненням двох членів партії, які голосували на минулому засідання міськвиконкому за підвищення вартості проїзду у маршрутках до 5 грн. Голова обласної «Батьківщини» Анжеліка Лабунська пригрозила за «такі помилки» в подальшому виключати з лав партії.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня на позачерговому засіданні міськвиконком після 1,5 годинного обговорення не підтримав рішення про підвищення вартості проїзду у маршрутках до 5 гривень: для прийняття рішення не вистачило одного голосу. В день засідання міськвиконкому для «психологічного тиску» перевізники зняли з маршрутів більше 20 автобусів, які стояли на Великій Бердичівській біля міської ради. Питання подорожчання проїзду у маршрутках в програмі «Тема дня» обговорювали заступник мера Дмитро Ткачук та член виконкому Віра Гринишина. 

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі