Події

У селі Житомирської області рятувальники 6 годин гасили займання торфу

24 May 2017, 14:30

23 травня о 14:43 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави у с. Зарічани Житомирського району. Рятувальникам зателефонував випадковий проїжджий, який побачив займання.

Про це повідомляє сайт ДСНС у Житомирській області.

«Вже на місці події рятувальники встановили, що вздовж сільський дороги на землях запасу Станишівської об’єднаної територіальної громади горить суха рослинність на площі біля 1 га. Загрози розповсюдження вогню на житлові будинки не було. Локалізація пожежі відбулась о 15:05, ліквідація ж о 15:35. Вогнем знищено 1 га сухого трав’яного покриву. Загиблих і травмованих не має. Того ж дня о 09:00 в с. Білокоровичі Олевського району вогнеборці 31-го професійного пожежного посту залучалися до ліквідації займання осередку торфу. О 10:45 пожежу локалізували та о 17:00 – ліквідували. Вогнем знищено торф на площі 0,1 га. Загиблих і травмованих не має. Наразі обставини всіх подій встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, в місті Житомирі на вулиці Світинській та на землях запасу Вересівської сільської ради горіла суха трава.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі