Місто

Ткачук розповів, чи виконали житомирські перевізники зобов’язання щодо розміщення списків пільговиків

29 May 2017, 13:54

Житомирські перевізники виконали доручення заступника міського голови Житомира з питань транспорту Дмитра Ткачука із розміщення інформації про перелік пільгових категорій, які мають право безкоштовного переїзду в маршрутках.

Про це в коментарі Житомир.info 29 травня розповів сам Дмитро Ткачук.

«У п’ятницю, 26 травня, працівники управління транспорту і зв’язку міськради зайшли у 10 маршрутних таксі і перевірили наявність даного списку. У всіх перевірених маршрутках списки висіли, порушень не зафіксовано», - розповів Ткачук.

З його слів, перевіряючі проінспектували маршрутки №№ 5, 8, 19, 25, 26, 30, 33, 44, 47 та 58. Нагадаємо, кому з перевізників який з даних маршрутів належить:

ПП “Шеріфф” (директор Янчук  Олександр Леонідович) - №№ 19 «Лісове – Біомедскло», 30 «Мальованка – Северина Наливайка», 33 «Корабельна – Селецька», 47 «Богунія – майдан Путятинський» та 58 «Мальованка – Діагностичний центр»;

ТДВ “Житомирське АТП 11827”, директор Белявський В.В. - № 5 «Мальованка – Космонавтів», №26 «Богунія – М’ясокомбінат»;

ПП "Іваницька Т.В." - №8 «кооператив "Восход" – Малинська» та №25 «Саєнка – Корбутівка»;

ПП “ПАТП - 2007” директор Савицький Валентин Євгенійович №44 «Корбутівка – Бородія».

Дмитро Ткачук запевнив, що після запровадження нового тарифу в 5 гривень житомирські маршрутки періодично перевірятимуть, а наступна перевірка на наявність списків пільговиків запланована до кінця поточного тижня.

Як повідомляв Житомир.info, житомирських перевізників зобов’язали розмістити в маршрутках списки пільговиків, які їздитимуть безкоштовно. Дмитро Ткачук під своїм дописом у фейсбук щодо переліку діючих пільгових категорій громадян відповів на запитання житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі