Події

За добу житомирські рятувальники 4 рази виїжджали на гасіння пожеж

5 June 2017, 13:10

4 червня о 02:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Кочерів Радомишльського району. Рятувальників сповістили сусіди власника оселі, в якій тривалий час ніхто не проживає.

Про це пише сайт ДСНС у Житомирській області.

«На момент прибуття вогнеборців уже весь дім був повністю охоплений полум’ям. Враховуючи сильні пориви вітру, вогонь вмить поширився на шлакоблочну господарчу будівлю, що впритул прибудована до будинку. Силами бійців ДСНС о 02:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:37 – ліквідувати. Через легкозаймистість будівлі вогонь швидко розповсюдився по ній, що і призвело до її знищення, однак господарську будівлі вдалося врятувати. Тривалий час необхідно було розбирати конструкції зруйнованого будинку та проливати їх водою. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Крім того за добу вогнеборці ще три рази виїздили на гасіння пожеж у житлових будинках в с. Велика Хайча Овруцького району, с. Довжик Житомирського району та м. Коростишів. Внаслідок пожеж загиблих та травмованих немає. Всі обставини подій встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня о 17:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі п’ятиповерхівки. Бердичівлянка та її чоловік отримали опіки під час пожежі, яка спалахнула через розлитий на плиту спирт.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі