Місто

Учасник АТО з Житомира одружився з журналісткою, з якою познайомився на проекті «Переможці»

6 June 2017, 09:37

Житомирський десантник Юрій Весельський вихідними одружився з київською журналісткою Юлією Соцькою.

Про це 5 червня повідомили на сторінці у Facebook соціального мультимедійного проекту «Переможці».

«Юрко Весельський - десантник 95 бригади, учасник проекту «Переможці», хлопець з обкладинки першого спецвипуску «Viva! Лучший журнал о звёздах».  Юлія Соцька  - журналістка і неймовірної вроди українка, котра майже 20 років прожила у Канаді. І після Революції Гідності таки вирішила повернутися. Юлечка на волонтерських засадах перекладала перший спецвипуск «Viva. Переможці» англійською мовою, кожну історію пропустила через себе. Нині очолює міжнародний відділ ТСН. 
У травні минулого року на презентації Переможців вони зустрілися і закохалися. Це весілля доводить, випадковостей не буває, життя прекрасне і непередбачуване!) Дуже багато людей вболівають за цю пару! Тримаємо кулаки! Завжди поруч
», - йдеться в дописі.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2014 року 20-річний десантник з Житомира Юрій Весельський потрапив під обстріл і вивів обстріляний БТР із вогню, врятувавши себе і весь екіпаж. Втратив ногу, на лікування та дороге протезування усією Україною збирали 100 тисяч євро. У серпні 2014 року солдата Юрія Весельського нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У лютому 2015 він повернувся з Італії після складної операції на нозі.

У березні 2016 року Юрій Весельський та ще два біці з Житомира стали героями спецпроекту «Переможці».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі