Місто

Після подорожчання проїзду в маршрутках кількість пасажирів в електротранспорті Житомира зросла, - Ткачук

6 June 2017, 15:15

У Житомирі виручка ТТУ за один день після подорожчання проїзду в маршрутках в цілому виросла десь на 15 тисяч гривень, а кількість пасажирів  в годину пік збільшилася на 800 осіб.

Про це в прямому ефірі програми «Тема дня» на Житомир.info 6 червня розповів заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«Кількість пасажирів, яка скористалася 2 червня громадським електротранспортом, є безумовно вищою, і система електронного квитка сьогодні дає нам можливість це проаналізувати і бачити. Для прикладу, можу сказати, що в годину пік попереднього четверга, п’ятниці, і тижня до того кількість пасажирів зросла десь на 800 осіб. Якщо судити по п’ятниці, (2 червня, - ред.) то виручка в цілому виросла десь на 15 тисяч гривень. В цілому цифра немала, але якщо враховувати, що це випуск 90 тролейбусів, то цифра не така вже й велика. Я вважаю, що вона може бути більшою, враховуючи ціну в 2 грн і 5 грн. Також буде посилюватися робота електротранспорту у вечірній час пік, тому що було ряд графіків, які працювали в режимі однієї зміни, і фактично ввечері вони вже сходилися. Зараз їхня робота буде подовжена, тобто, більше транспорту працюватиме у вечірні години. Крім того, збільшується кількість транспорту, попередньо понад 10 одиниць додасться в обідній період часу, це ж стосується й вихідних днів. Є попит - є потреба збільшувати», - сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня в ефірі програми «Тема дня» заступник мера Дмитро Ткачук сказав, що приміські маршрутки для Житомира - це паразит, який присмоктався, вимиває платного пасажира та збирає доходи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі