Події

Поліцейські затримали двох молодиків, які розбирали залізничну колію у Житомирській області

11 June 2017, 10:16

 9 червня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про демонтаж колії на ділянці залізничного шляху та викрадення металевих частин. Поліцейські розшукали злодіїв.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що із демонтованої колії залізничного полотна на ділянці сполученням ст. Пост Південний – Коростень-Подільський невідомими викрадено 60 клемних болтів. Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ. У ході вжитих першочергових заходів поліцейські встановили причетність до правопорушення двох місцевих жителів віком 19-ти та 20 років. Молодики свою вину визнали, пояснивши крадіжку банальним бажанням легкої наживи. За чинним законодавством їм може загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичівському районі поліцейські затримали двох чоловіків, які хотіли здати на металобрухт залізничні колії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі