Влада

Голова Житомирської облради провів ротації в двох конкурсних комісіях

13 June 2017, 11:58

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма провів ротації в конкурсних комісіях на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я та соціального захисту.

Відповідні розпорядження Ширма підписав 7 та 9 червня.

Зокрема, 7 червня за зверненням управління охорони здоров’я облдержадміністрації від 30.05.17 № 1918/05-1 Володимир Ширма вніс зміни у розпорядження голови обласної ради від 22.03.17 № 15 «Про створення конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я», а саме: вивів зі складу конкурсної комісії Лучківа Віктора Івановича та ввів до її складу Суслика Миколу Петровича – начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

9 червня голова облради знову підкорегував склад цієї ж конкурсної комісії.

«Внести зміни у розпорядження голови обласної ради від 22.03.17  № 15 «Про створення конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників закладів охорони здоров’я», вивівши зі складу конкурсної комісії Вілівчука Максима Олександровича – заступника голови обласної ради, голову комісії, та ввести до її складу Крамаренка Сергія Михайловича – першого заступника голови обласної ради, призначивши його головою комісії», - зазначається у відповідному розпорядженні.

Цього ж дня Володимир Ширма вивів свого заступника Максима Вілівчука зі складу ще однієї комісії та призначив нового голову.

«Внести зміни у розпорядження голови обласної ради від 22.03.17  № 16 «Про створення конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників закладів соціального захисту», вивівши зі складу конкурсної комісії Вілівчука Максима Олександровича – заступника голови обласної ради, голову комісії, та ввести до її складу Крамаренка Сергія Михайловича – першого заступника голови обласної ради, призначивши його головою комісії», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облради.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна рада оголосила конкурс на посади керівників закладів культури і запрошувала громадські організації надати кандидатури для формування персонального складу конкурсних комісій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі