Влада

У Житомирській мерії збирають виконком, щоб розглянути три питання

14 June 2017, 17:21

У четвер, 15 червня, відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Про це 14 червня написав сайт міськради.

У порядку денному засідання – всього три питання: «Про розподіл субвенції» (доповідач - директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук), «Про надання адресних соціальних допомог пенсіонерам, інвалідам, малозабезпеченим верствам населення та іншим категоріям громадян» (директор департаменту праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір) та «Про внесення змін в додаток 1 до рішення міськвиконкому від 16.12.2015 № 881» (начальник служби у справах дітей міськради Бібла Ольга.

Рішення №881 виконкому звучить так: «Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Житомирської міської ради та Положення про неї» (з сайту міськради).

Нагадаємо, Ольга Бібла очолила службу у справах дітей Житомирської міської ради наприкінці лютого 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, попереднє, чергове засідання виконкому відбулося 7 червня цього року. Тоді член виконкому, головний поліціянт житомирського відділу Михайло Сорока написав заяву на вихід з виконкому, а його колеги намагалися з’ясувати, за яким принципом розподілятимуться квартири в «АТОшних» будинках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі