Події

У Житомирській області на трасі Київ-Чоп загинув водій з Македонії

18 June 2017, 10:09

16 червня у Новоград-Волинському районі на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля «DAF», водій якого не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

«Близько 20.30 на 219 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Перемога, за попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля «DAF», 58-річний громадянин Республіки Македонія , рухаючись у напрямку м. Києва не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу за межі автодороги в кювет. Водій автомобіля помер на місці події. Попередній діагноз – серцевий напад», - інформує поліція.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня в Олевському районі на автодорозі Київ-Ковель автомобіль BMW 316 TI з’їхав у кювет, внаслідок ДТП загинув пасажир автівки, 25-річний житель Черкащини. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі