Події

Поліція розкрила вбивство 50-річного бердичівлянина: його замовила донька за 500 доларів

19 June 2017, 14:40

Поліцейські встановили причетних до вбивства 50-річного жителя Бердичева, яке сталося 22 березня 2017 року. Чоловіка вбив 19-річний бердичівлянин, а от замовницею вбивства виявилася його 21-річна донька.

«Замовила вбивство свого батька дочка, і вбивця за 500 доларів погодився вчинити цей тяжкий злочин», - каже начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Вона одна в сім’ї, батьки її давно вже не жили разом, сама вона проживала у Києві. Інколи приїздила до батька, провідувала його: подивилась чи живий, здоровий, розвернулась та й поїхала», - додає заступник начальника ГУНП в Житомирській області Валерій Бондар.

«Вона навчалась в одному з київських вузів, займалась у модельному агентстві», - розповідає начальник ГУНП в Житомирській області.

У поліції розповідають: дівчина пояснила, що пішла на такий злочин не через фінансову вигоду, ба навіть не через квартирне питання, а через дитячі образи.

«Потреби у коштах у неї не було. Донька пояснює, що батько з раннього віку її ображав, це їй не подобалось. До того ж вона мала плани на його житло, але він їй відмовляв. Тому, вона і вигадала таку історію: вночі, шляхом обману видзвонила свого батька, попросила його винести їй її особисті речі. На той час біля лісосмуги його чекав виконавець, який наніс йому тяжкі тілесні ушкодження. Чоловік втратив свідомість, після чого був доставлений до реанімації, де не приходячи до тями пішов з життя», - говорить заступник начальника ГУНП в Житомирській області Валерій Бондар.

Нині правоохоронці проводять із затриманими слідчі дії, попередньо причетним до злочину загрожує до 10 років за гратами.

«Їй і виконавцю відповідно до ст. 115 за умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групи осіб обрано запобіжний захід - тримання під вартою два місяці без права внесення застави і до 10 років позбавлення волі», - зазначив заступник начальника ГУНП в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі