Влада

Мер призначив нового директора КП «Профілактика» Житомирської міської ради

19 June 2017, 14:45

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Олену Вербич директор комунального підприємства «Профілактика».

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 14 червня.

«Розглянувши лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В. від 31.05.2017 № 26/242, заяву Вербич О.В., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 15 червня 2017 року Вербич Олену Володимирівну на посаду директора комунального підприємства «Профілактика» Житомирської міської ради та укласти з нею контракт на термін з 15 червня 2017 року по 15 січня 2018 року», - зазначається у документі, опублікованому на сайті міської ради.

В декларації кандидата на посаду директора КП «Профілактика» Олени Вербич, яка опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій 4 червня 2017 року, зазначається, що вона отримала минулого року 32 тис. грн зарплати за основним місцем роботи в КУ ЦМЛ № 1 м Житомира та 8 тис. грн зарплати за сумісництвом, працюючи в КП «Профілактика» Житомирської міської ради на посаді акушерки.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня цього року мер звільнив Лілію Шуляр з посади директора комунального підприємства «Профілактика» Житомирської міської ради «за угодою сторін».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі