Події

Депутата, який приніс поліцейському хабара за безперешкодну роботу бурштиношукачів, затримали в Житомирі

21 June 2017, 09:15

 У Житомирі СБУ затримала депутата райради, який намагався підкупити поліцейського для прикриття нелегального видобутку бурштину.

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Депутата Олевської районної ради, який намагався підкупити поліцейського, затримала на Житомирщині Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою і Нацполіцією. Плануючи розгорнути незаконний видобуток бурштину на території району, депутат вирішив заручитися підтримкою начальника управління захисту економіки Нацполіції Житомирщини. Він запропонував полковнику поліції 1600 доларів США за чотири дні безперешкодної роботи своїх старателів та запоруку їх подальшої «плідної і взаємовигідної співпраці», - інформує прес-група.

За даними управління, оперативники спецслужби затримали хабародавця у службовому кабінеті поліцейського частини неправомірної вигоди.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру за ст. 369 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня цього року голова антикорупційної прокуратури розповів, за що затримали охоронця нардепа від Житомира Розенблата, а прокуратура оскаржуватиме в апеляційному суді обрання домашнього арешту керівнику райвідділу Держгеокадастру, який вимагав 6600 доларів США неправомірної вигоди.

Фото УСБУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі