Події

На вулиці Сльоти у Житомирі в 14-поверховому будинку горіла квартира

21 June 2017, 16:48

21 червня о 06:22 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі 14-поверхового житлового будинку.

Про це рятувальників сповістили сусіди, які відчули їдкий запах диму на сходовій клітині, пише прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю рятувальників до місця виклику, з балкону квартири, що на 10 поверсі, спостерігалось сильне задимлення. Діставшись до житла, де сталось загоряння, вогнеборці побачили біля тамбура напівпритомну жінку. Вони вивели її на свіже повітря та передали до рук викликаних медиків. 32-річну потерпілу госпіталізовано до Центральної міської лікарні №1 з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння. Крім того, рятувальники евакуювали з квартири ще 3 осіб – матір та її двох малолітніх дітей (хлопчика й дівчинку), які намагалися залишити місце пожежі. Для роботи в задимленому помешканні вогнеборці застосували апарати на стисненому повітрі. Провівши розвідку в оселі, вони виявили осередок займання у одній із житлових кімнат, де горіли окремі речі домашнього вжитку. Вогонь устиг знищити домашнє майно на площі 11 кв. м, а також пошкодити оздоблення в інших кімнатах. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці», - інформують рятувальники.

У прес-службі ДСНС у Житомирській області Житомир.info уточнили, що пожежа сталася у 14-поверховому будинку по вулиці Івана Сльоти (стара назва Бородія).

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2017 року житомирські копи вивели з пожежі трьох малолітніх дітей.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі